Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Noi avem grijă de pădure, dar cineva trebuie să aibă grijă și de noi. Așa că pe locuri, fiți gata și start la fundraising!
Până la Maratonul București, pe 14 și 15 octombrie e destulă vreme pentru antrenament!
Încercăm să oferim prietenilor noștri posibiltăți cât mai variate de a ne susține, iar fundraisingul prin alergare este una dintre cele mai frumoase experiențe de maratonist!
58 de ha de pădure de care beneficiază 6 comunități au încă nevoie de suportul nostru, iar noi campanii de plantări se află în pregătire. Proiectele noastre de împădurire, dar și educație și inovare socială au nevoie de susținerea și de încrederea voastră!
Te așteaptă curse pentru toate gusturile, puterile și vârstele, pentru tine, prietenii și familia ta. Iar dacă te aventurezi singur, cu siguranță îți vei face câțiva prieteni după atația kilometri străbătuți împreună.
Kitul de fundraising este asigurat de noi, rămâne doar ca tu să dai de veste celor cunoscuți că alergi pentru o cauză bună.
Dacă vrei să te înscrii alături de colegii de serviciu, scrie-ne la comunicare@padureacopiilor.ro și noi te vom îndruma.

Alege să împădurești!